Algemene voorwaarden

Prijzen:
Alle vermelde prijzen op de website van Naaiplezier zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betalen:
U kunt betalen middels iDeal of vooruitbetaling via overboeking per bank.
Vanuit België is het mogelijk via Bancontact/Mister Cash of Belfius Direct Net te betalen.
Daarnaast bieden we buitenlandse klanten de mogelijkheid via SOFORT Banking te betalen.

Indien u kiest voor vooraf overmaken, ontvangen wij uw betaling graag binnen 10 dagen na het plaatsen van uw bestelling.
Als wij binnen deze termijn geen betaling hebben ontvangen, dan zullen wij de bestelling annuleren.

Kortingscodes:
Kortingscodes dienen vooraf tijdens het bestellen ingediend te worden en kunnen niet achteraf verrekend worden.

Verzending:
Wij streven ernaar uw bestelling binnen twee werkdagen (na ontvangst van uw betaling) te verzenden.
Merk op dat wij iDeal betalingen direct ontvangen, een overschrijving kan (afhankelijk van uw bank) tot een werkdag duren.

Bestellen:
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging op het door u opgegeven emailadres. Normaal ontvangt u deze binnen enkele minuten, mocht dit niet het geval zijn controleer dan ook de 'ongewenste mail' map.

Retourneren:
Op maat geknipte artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Bent u niet tevreden met uw aankoop neem dan contact op met Naaiplezier, zodat we kunnen zoeken naar een passende oplossing. Eventuele klachten dienen uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst te worden gemeld.
Voor het retourneren van uw aankoop dient u binnen 14 dagen na ontvangst contact op te nemen met Naaiplezier. Na goedkeuring van retour dient u de artikelen in originele staat terug te sturen. Verzendkosten hiervan komen voor rekening van de klant. Rembourszendingen worden niet geaccepteerd. Wij zullen het aankoopbedrag van retour gestuurde artikelen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, op uw rekening terugstorten.
Bij een aanwijsbare fout door Naaiplezier (verkeerd artikel/maat/kleur) zullen de kosten voor het retour sturen voor rekening komen van Naaiplezier.

Kleurafwijkingen:
Houd er rekening mee dat de kleuren van de foto's zoals gebruikt op de website kunnen afwijken van de werkelijkheid. Naaiplezier kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor deze kleurafwijkingen.
We adviseren de stoffen voor gebruik eerst te wassen, aangezien stoffen enkele procenten kunnen krimpen.

Klachten/vragen:
Heeft u een vraag, klacht of opmerking, neem dan contact op via het contactformulier op de website van Naaiplezier.
Wij zulllen altijd proberen om in alle redelijkheid en overleg met u tot een oplossing te komen.

Aansprakelijkheid:
De aansprakelijkheid van Naaiplezier is beperkt tot het bedrag van de aankoop zoals op de factuur vermeld.

Privacy:
De door u op onze website ingevulde persoonsgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het leveren van uw bestelling. De gegevens zullen niet door ons ter beschikking aan derden worden gesteld, tenzij dit nodig is voor het leveren van uw bestelling. (Bijvoorbeeld aan postNL of andere bezorgdiensten)

Cookies:
Om te zorgen voor een optimale ervaring in onze webshop, maken wij gebruik van cookies.
Deze worden gebruikt om bijvoorbeeld artikelen in de winkelwagen op te slaan of om ervoor te zorgen dat u ingelogd blijft. Daarnaast analyseren wij de manier waarop onze website wordt gebruikt, zodat wij deze kunnen verbeteren en u een optimale ervaring kunnen bieden.

Copyright:
Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal van de website te kopiëren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.

Disclaimer:
Alle op deze website vermelde informatie en prijzen zijn onder voorbehoud.