Flexibel koord

 1. Flexibel koord geel/zwart Een soepel en flexibel koord van ca. 5 mm breed. Materiaal: 100% polyester. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 2. Flexibel koord grijs/groen Een soepel en flexibel koord van ca. 5 mm breed. Materiaal: 100% polyester. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 3. Flexibel koord grijs/oranje Een soepel en flexibel koord van ca. 5 mm breed. Materiaal: 100% polyester. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 4. 35% korting
  Flexibel koord grijs/zwart Een soepel en flexibel koord van ca. 5 mm breed. Materiaal: 100% polyester. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50 € 0,98
  Favoriet
 5. Flexibel koord roze/grijs Een soepel en flexibel koord van ca. 5 mm breed. Materiaal: 100% polyester. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 6. Flexibel koord wit/grijs Een soepel en flexibel koord van ca. 5 mm breed. Materiaal: 100% polyester. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 7. Flexibel koord wit/zwart Een soepel en flexibel koord van ca. 5 mm breed. Materiaal: 100% polyester. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 8. Flexibel koord zalmroze/grijs Een soepel en flexibel koord van ca. 5 mm breed. Materiaal: 100% polyester. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 9. Flexibel koord zwart/grijs Een soepel en flexibel koord van ca. 5 mm breed. Materiaal: 100% polyester. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 10. Flexibel koord zwart/rood Een soepel en flexibel koord van ca. 5 mm breed. Materiaal: 100% polyester. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 11. Tricot koord panterprint dusty blauw Een soepel tricot koord met panterprint van ca. 6mm breed. Materiaal: 95% katoen en 5% elasthan. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 12. Tricot koord panterprint dusty mint Een soepel tricot koord met panterprint van ca. 6mm breed. Materiaal: 95% katoen en 5% elasthan. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 13. Tricot koord panterprint dusty roze Een soepel tricot koord met panterprint van ca. 6mm breed. Materiaal: 95% katoen en 5% elasthan. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 14. Tricot koord panterprint geel Een soepel tricot koord met panterprint van ca. 6mm breed. Materiaal: 95% katoen en 5% elasthan. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 15. Tricot koord panterprint khaki Een soepel tricot koord met panterprint van ca. 6mm breed. Materiaal: 95% katoen en 5% elasthan. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 16. Tricot koord panterprint perzik Een soepel tricot koord met panterprint van ca. 6mm breed. Materiaal: 95% katoen en 5% elasthan. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 17. Tricot koord panterprint steenrood Een soepel tricot koord met panterprint van ca. 6mm breed. Materiaal: 95% katoen en 5% elasthan. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 18. Tricot koord panterprint wit Een soepel tricot koord met panterprint van ca. 6mm breed. Materiaal: 95% katoen en 5% elasthan. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet
 19. Tricot koord panterprint zand Een soepel tricot koord met panterprint van ca. 6mm breed. Materiaal: 95% katoen en 5% elasthan. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken door een capuchon of tunnel in een tailleband!
  € 1,50
  Favoriet