Boorden

 1. Boord gestreept zwart/wit Zwart/wit gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 6,50
  Favoriet
 2. Boord gestreept terra/goud Terra/goud gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 6,95
  Favoriet
 3. Boord gestreept mint/goud Mint/goud gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 6,95
  Favoriet
 4. Boord gestreept navy/goud Navy/goud gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 6,95
  Favoriet
 5. Boord gestreept zwart/goud Zwart/goud gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 6,95
  Favoriet
 6. Boord gestreept roest/wit Roest/wit gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 6,50
  Favoriet
 7. Boord gestreept navy/wit Navy/wit gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 6,50
  Favoriet
 8. Boord gestreept rood/wit Rood/wit gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 6,50
  Favoriet
 9. 40% korting
  Boord roezel licht petrol Licht petrolkleurig boord met ruche en goudkleurig randje van Poppy.
  € 6,95 € 4,17
  Favoriet
 10. 40% korting
  Boord gestreept petrol/terra Petrol/terra gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 5,95 € 3,57
  Favoriet
 11. 40% korting
  Boord gestreept oker/navy Okergeel/navyblauw gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 5,95 € 3,57
  Favoriet
 12. Boord gestreept oud roze/wit Oud roze/wit gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 6,50
  Favoriet
 13. Boord gestreept oud groen/wit Oud groen/wit gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 6,50
  Favoriet
 14. Boord gestreept roze/wit Roze/wit gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 6,50
  Favoriet
 15. Boord gestreept roze/navy Roze/wit/navyblauw gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 5,95
  Favoriet
 16. 30% korting
  Boord gestreept koraal/blauw Koraal/wit/blauw gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 5,95 € 4,16
  Favoriet
 17. 30% korting
  Boord gestreept blauw/wit Blauw/wit gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 6,50 € 4,55
  Favoriet
 18. Boord gestreept oker/wit Okergeel/wit gestreept boord van Poppy. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 6,50
  Favoriet
 19. Boord Streepjes Lurex Aqua Een losse boord (cuff) met streepjes en lurex glitters in de aquablauwe streepjes.
  € 7,50
  Favoriet
 20. 40% korting
  Boord Streepjes Lurex Okergeel Een losse boord (cuff) met streepjes en lurex glitters in de okergele streepjes.
  € 7,50 € 4,50
  Favoriet
 21. 40% korting
  Boord Chevron roze Een losse roze boord (cuff) met witte zigzag streepjes.
  € 7,50 € 4,50
  Favoriet
 22. Boord Kruisjes grijs Een losse grijze boord (cuff) met zwarte kruisjes. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 7,50
  Favoriet
 23. 40% korting
  Boord Kruisjes fuchsia Een losse fuchsiaroze boord (cuff) met zwarte kruisjes.
  € 7,50 € 4,50
  Favoriet
 24. 30% korting
  Boord Kruisjes geel Een losse gele boord (cuff) met zwarte kruisjes. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 7,50 € 5,25
  Favoriet
 25. 40% korting
  Boord Kruisjes legergroen Een losse legergroene boord (cuff) met zwarte kruisjes.
  € 7,50 € 4,50
  Favoriet
 26. 30% korting
  Boord Kruisjes roze Een losse roze boord (cuff) met zwarte kruisjes. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 7,50 € 5,25
  Favoriet
 27. 30% korting
  Boord Kruisjes aqua Een losse aquablauwe boord (cuff) met zwarte kruisjes.
  € 7,50 € 5,25
  Favoriet
 28. Boord jacquard sterren navy/aqua/lime Een jacquard geweven boord met sterren. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 5,95
  Favoriet
 29. Boord jacquard hartjes petrol/navy/aqua/grijs Een jacquard geweven boord met hartjes. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 5,95
  Favoriet
 30. 10% korting
  Boord jacquard hartjes paars/rood/fuschia/geel Een jacquard geweven boord met hartjes. Het boord is op diverse manieren te verwerken, zoals voor een manchet  (voor aan het einde van een mouw of onderaan een trui of jas) of taille boord.
  € 5,95 € 5,36
  Favoriet